Szüless újjá Írországban Szeptember 24-29.

Estimated read time 14 min read

HANGOLD ÚJRA AZ ÉLETED! SZÜLESS ÚJJÁ ÍRORSZÁGBAN!

 

Szeretettel invitálunk Téged egy különleges elvonulásra. 

Ezen a misztikus eseményen a megszokottól eltérően nem csak egy zárt térben történik meg az újjászületésed, hanem a gyönyörű  Donegal megyében (Északnyugat-Írország) kalandtúrák során kerülhetsz közelebb önmagadhoz, miközben megcsodálhatod a térség legizgalmasabb látnivalóit. 

A program részeként nem csak a természetben lesz lehetőséged újrahangolni az életed, hanem Rebirthing újjászületésben is részed lesz Vivation légzéssel.

 

Ez a program először, és az idén egyetlen alkalommal kerül megrendezésre.
A létszám a program egyedisége miatt korlátozott. 

 

Hegyet mászunk, túrázunk a Donegal Ireland Camino útvonalakon, patakokon kelünk át, miközben teljesen belemerülünk Írország legvadabb területeibe. Ez egy különleges környezet arra, hogy új, kicserélt mintákkal, erős energiákkal töltődj, miközben teljesen újjászületsz testben és lélekben.

 

TÚRÁKRÓL BŐVEBBEN:

 

Túráink kb 10-15km hosszúak (ettől csak közös egyeztetés után térünk el) tőbbnyire 400-500m szintkülönbségekkel, vegyes talajon.

A terep lehet sziklás, saras, füves és néhol aszfalt.

Turistalátványosságokat is érintve, de többnyire eldugott, vagy jelöletlen útvonalakon haladva túrázunk.

Az időjárás változékonysága miatt a megfelelő ruházat és váltóruha minden nap elengedhetetlen!

 

ÉLMÉNYEKKEL TELI utazás , de az időjáráshoz és egymáshoz is alkalmazkodunk.

 

A túravezetés, az újjászületés és a szállás és az országon belüli szállítás együttes költsége: 350000ft /fő. 

A repülőjegy jelenleg még 50e Ft körül van oda vissza, de ez napról-napra képes változni!!

Az étkezés önellátó módon történik.  A szálláson van lehetőség a főzésre is.

Írországban azt mondják mindig esik az eső. Én ezt így 8 év itteni élet után inkább úgy fogalmazom meg , hogy bármikor eshet és erre készülni kell. Esőkabát stb. Az átlaghőmérséklet jelenleg 13-15. De vannak melegebb napok közel a 20 fokhoz.

 

KÉRLEK, HOGY FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG AZ ALÁBBIAKAT ÉS A JELENTKEZÉS MENETÉRE (SORRENDISÉGRE) NAGYON FIGYELJ, HOGY BIZTOSÍTANI TUDJUK A HELYEDET.

 

Az újjászületésről bővebben:

 

HANGOLD ÚJRA AZ ÉLETED!

A magzatkori traumák nagyon erőteljes hatással vannak a mindennapjainkra, melyeknek nem vagyunk tudatában. Feloldva a traumát és egy új pozitív programmal viszont bármikor képes leszel szabadon a saját életedet élni és elérni mindent, amit szeretnél!

Az újjászületés technikájával kiválóan kezelhetőek olyan esetek, amik még a magzati állapotra, esetleg születésünk idejére vagy korai gyermekkorra tehetőek.

 

Amit elérhetsz önmagadban: egy tudatos fejlődés, a felismeréseiden keresztül új lehetőségek nyílnak az életedben, sejt szinten rendeződsz össze, ami hatással van a testedre, a lelkedre, a szellemedre és a tudatodra.

A negatív és az önkorlátozó gondolatokat, gátló hiedelmeidet konstruktívvá alakíthatod. A testi szinten tárolt traumákat feloldhatod a tudatosság szintjén. Átélheted az újjászületés szépségét, új jelenbe érkezhetsz, a lehetőségek új tárházát fedezheted fel magadban.

Megtapasztalhatod az ősbizalmat, az elfogadást, az együttműködő verbális és nonverbális kommunikációt. Megéled a tiszta figyelmet, a biztonságot, az elfogadást, a szeretet áramlását, hogy nem vagy egyedül, hanem egy nagy egységhez tartozol, ami teljessé teheti a létezésed örömét.

 

Miért különleges ez a program?

  1. A táborban végig az újjászületéssel foglalkozunk, Camino utakon átívelve, rövid elméleti oktatáson, meditációkon, és légzésgyakorlatokon keresztül, amely során felkészülünk a varázslatos újjászületésre. Az újjászületés folyamat egy nagyon biztonságos módszer, és a végtelen szeretet, boldogság, nyitottság állapotába juttat, ahol az ember el tudja fogadni a világot és saját magát, rálátva az akadályozó mintákra.
  2. A rebirthing folyamat történhet szárazon vagy vízben, vagy a kettő kombinációjával. 

Az újjászületés biztosítja az egyén számára az anyaméh terét, hogy felülírja az ott történt esetleges blokkokat.

  1. A rebirthing légzés, az újjászületés élmény alapú (nonverbális) terápia, ami feloldja a fogantatás és születés körül keletkezett blokkokat, ezáltal az életed minden területére pozitív hatással lehet.
  2.  A rebirthing, újjászületés a transzperszonális légzés terápia egyik fajtája, amiben egy irányított (nem spontán) születési folyamaton mehetsz végig szeretetben, elfogadásban, biztonságban.
  1. A cél nem az, hogy felkavarjunk a benned rejlő születési traumákat, ugyanakkor előfordulhat, hogy feljöhetnek fájdalmas emlékek, de ebben az különleges folyamatban a feldolgozás is azonnal elkezdődik.
  2. A legfontosabb a folyamat során, hogy pozitív visszacsatolást, új programok kapj, ami képessé tesz arra, hogy megváltoztasd az életedet és ahogyan tapasztalod azt.

A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba.
Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Fogantatástól születésig az élet az anyaméhen belül zajlik, sajátságos szabályokkal, törvényekkel. Teljes összefüggésben az anyai testtel. Itt mindent érez a magzat, ami Anya és Apa között történik érzelmileg.
Szülés után megszakad az anyai köldökzsinóron keresztüli kapcsolat, a babában kialakulnak az elsődleges programok, idővel befejeződik a szoptatás, és már nem függünk anyától, hanem mindinkább a külvilágtól, és a többi embertől.
Az itt kialakult minták, programok mélyen a tudatalattinkban futnak. A tudatalattink elraktározza, és ezek alapján irányítja az életünket, mivel a tudatos elme képtelen emlékezni ezekre a lenyomatokra.
Az életben bizonyos helyzetekhez, családi viszályokhoz, saját fizikai, lelki és mentális állapotunkhoz, vagy pillanatokhoz az elképzeléseinkhez, világhoz, önmagunkhoz viszonyulunk. A születésünk befolyásolja, a szexualitáshoz, intimitáshoz, nőkhöz/férfiakhoz való kapcsolódásunkat, saját gyermek várásunkhoz való viszonyulásunkat, az anyagiakhoz, célokhoz, sikerekhez, örömhöz, boldogsághoz történő kapcsolatainkat. Ezen élethelyzetek nagy részben felfedezhetők a születési mártixban átélt tapasztalatok nyomain. 

Mindezt egy speciális légzéstechnikával tudjuk alternatívan gyógyítani a Rebirthing (újjászületés) légzéssel.

 

NAGYON FONTOS, hogy a SAJÁT SZÜLETÉSÜNKET éljük meg újra!!!

Az újjászületési folyamat célja: felidézni, újra élni a születési élményeket.

 

KÉRLEK, HOGY FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG AZ ALÁBBIAKAT ÉS A JELENTKEZÉS MENETÉRE (SORRENDISÉGRE) NAGYON FIGYELJ, HOGY BIZTOSÍTANI TUDJUK A HELYEDET.

 

Mi a rebirthing?

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékeink és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatunk az elnyomott komplexusainkra, félelmeinkre, stresszeinkre, korlátainkra, tudatosítjuk, majd ÁTÍRHATJUK őket. Az újjászületés folyamat hatása azonnali változást gyakorol az életünkre. A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba.

Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

 

A REBIRTHING/ÚJJÁSZÜLETÉS TRANSZLÉGZÉS MÓDSZERRŐL:

A Rebirthing (újjászületés) légzés egy alternatív gyógymód, amelynek lényege egy speciális légzéstechnika.

Kidolgozása Leonard Orr nevéhez fűződik, aki 1974-ben, Kaliforniában kezdte el első csoportjával e légzésfajta alkalmazását. Abból az alaptételből indul ki, hogy a születés az esetek többségében egy nagy trauma.

Módszerének lényege, hogy a születéskori légzés egyfajta reprodukciójával a születés-élmény újraélhető, és ezzel integrálni lehet minden korábban elrontott és elfojtott jelenséget, újra át lehet élni korábbi konfliktusainkat, és helyette új pozitív érzést és életmodellt lehet kialakítani.

A Rebirthing a tudatot a fizikai test érzésein keresztül közelíti meg

 

Miért javasolt az Újjászületés az egyén számára?

– A születési élményünkből ered az erőforrásunk, a bizalomforrásunk, a kitartás és a remény képessége, az öröm és a boldogság érzetünk.
– Az életünket a születésünkkor alakult program nagyon erőteljesen kontrollálja. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunk, amikor megszülettünk. Ezek alkotják a legerőteljesebb alapprogramot (tudat alatt) az életünkben.
– Az anyaméhben töltött időszak: a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óra nagyon jelentőségteljes, és az ezen időszakban szerzett tapasztalatok, benyomások alakítják a jelenlegi életünket, pénzügyeinket, sikereinket, egészségünket, kapcsolatainkat, mindennapjainkat, élethelyzeteinket, a döntéseinket.

Milyen traumák történhettek ebben az időszakban?

– A szülők nem várták a gyermeket, bizonytalanok a jövetelével kapcsolatban
– A szülők aggódnak a jövő miatt, az anyagiak miatt
– A szülők nem olyan nemű gyermeket vártak, amilyen megszületett
– A szülők közötti feszültség, nehézségek, amin keresztülmentek
– A terhesség és a születés pillanatában nehézségek léptek fel, egészségügyi problémák, azonnali beavatkozások
– A megszületés folyamatában ért különböző negatív hatások
– Elválasztottak édesanyától és nem lehettünk vele az első 6 órában, nem volt ott édesapa, hogy támogassa édesanyát, stb.

Milyen problémákat okozhat mindez az életben?

– Téged is bizonytalanná tesz mindenben, még önmagadban sem vagy biztos
– Úgy érzed az utolsó pillanatban valami visszaránt attól, hogy elérd a céljaidat
– Állandóan aggódsz a jövő vagy az anyagiak miatt, a félelem ott van mindenhol az életedben
– Folyton kívülállónak és magányosnak érzed magad, még akkor is, amikor emberek vesznek körül
– Függőségeid vannak, amiket nem tudsz legyőzni (dohányzás, alkohol, étel, munka, stb.)
– Nem találod a párkapcsolatodban a férfi női egyensúlyt, nem tudsz azonosulni a saját nemeddel
– Párkapcsolati nehézségeid vannak, nem tudsz szeretni, vagy úgy érzed, hogy téged nem szeretnek, vagy problémás kapcsolatokat vonzol az életedbe, esetleg nincs és nem is volt párkapcsolatod
– Nehézségek vannak az életedben, vagy mindent nagyon nehéznek érzel, megijedsz a kihívásoktól és lehet, hogy ez miatt nem tudsz sikeressé válni
– Szexuális jellegű problémáid vannak: orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, stb.
– Nem tudsz kapcsolódni szeretett édesanyádhoz, problémák vannak a kapcsolatokban, magányosnak érzed magad az életedben, s azt érzed, hogy senkire sem számíthatsz, stb.
– A fent felsoroltakon kívül is nagyon sok minden történhetett ezen időszak alatt Veled, amely jelenleg is formálja az életedet.
– A magzatkori élményeinket normál tudatállapotban nem tudjuk felidézni és feldolgozni. Hiába vannak információink a szüleinktől, az emlékekről való beszélgetés nem segít abban, hogy mindezt tudat alatti szinten is fel tudjon oldódni és megváltozzon a program. Azért, hogy egy megváltozott tudatállapotban tudatalatti szinten fel tudjuk dolgozni és át tudjuk alakítani a programunkat, használjuk a rebirthing transzlégzést.

 

Rebirthing ellenjavallat: 

Juhász Ildikó által vezetett foglalkozások a személyes fejlődésre kifejlesztett módszerek, a pszichoterápiát azonban nem helyettesítik. 

A terápia során drámai élményeket élhetünk át, amelyeket gyakran erős érzelmi és fizikai oldódás kísér. 

A programban való részvétel a következő esetekben ellenjavallt:  

-áldott állapot, 

-szív- és érrendszeri betegségek,

-fokozottan magas vérnyomás, 

-bizonyos pszichiátriai betegségek, epilepszia vagy aktív spirituális valóság

-friss műtét vagy törés, 

-akut fertőző betegség

Amennyiben bizonytalan abban, hogy részt vegyen-e a programban, a jelentkezés előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, vagy terapeutájával. A foglalkozás megkezdése előtt egészségügyi szűrés történik.

 

A Rebirthing újjászületéssel kapcsolatban keresd: Juhász Ildikót – Légzés és Önismereti tréner, Hangtál terapeuta, Dúla: https://www.facebook.com/JuhaszIldiko.Tamogatas.JelenLet

A túrákkal és a foglalással kapcsolatban keresd: Váradi Andreát – Fittnesz-wellnesz tréner, Táplálkozási tanácsadó,  Sport és egészségmentor, Túravezető: +353871170411, +36702802545, kalandturak.irorszagban@gmail.com 

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours